Seitsemäs AMMATIKKAtop –matematiikkakilpailu jo marraskuussa 2008

Tekniikan Opettajat TOP järjestää Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön, Opetus-hallituksen, Kustannusosakeyhtiö OTAVAn ja Mikrolinna Oy:n tukemana 7. matematiikkakilpailun AMMATIKKAtop torstaina marraskuun 13. päivänä 2008. Kilpailun tavoitteena on kiinnittää huomiota matemaattis-luonnon-tieteellisten aineiden tärkeyteen sekä ennen kaikkea lisätä opiskelijoiden mielenkiintoa näitä aineita kohtaan ja mitata heidän osaamisensa tasoa. Mukana voivat olla toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat. Kilpailusarjoja on viisi ja lisäksi huomioidaan opiskelijoiden koulutuspohja (peruskoulu, kaksoistutkinto ja ylioppilas)

A Tekniikka ja liikenneala


B Matkailu-, ravitsemus- ja talousala

C Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala sekä Luonnontieteiden ala

D Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala

E Kulttuuriala, Luonnonvara- ja ympäristöala sekä Humanistinen ja kasvatusala

Tapahtuman sijoittaminen oppilaitoksen normaaliin päiväjärjestykseen lienee mahdollista valmistautumalla tapahtumaan hyvissä ajoin. Tukijoidemme ansiosta voimme jakaa parhaiten menestyneille
tuntuvia palkintoja.Toivomme oppilaitoksesi edelleenkin olevan mukana tässä tapahtumassa. Ellei aiempi matematiikkayhteyshenkilö ole käytettävissä, nimeä sellainen esim. ammatillisten aineiden opettajista. Varmista, että oppilaitoksen sähköiset yhteydet ovat kunnossa. Sähköisten kanavien käyttö on osoittanut käyttökelpoisuutensa.

Ilmoita seuraavat tiedot torstaihin 2.10.2008 mennessä lähettämällä lomakkeen osoitteeseen jote.peso(ät)vsky.fi

Toimitamme jälleen kilpailutehtävät etukäteen matematiikkayhteyshenkilö(i)lle

Kisaan voi valmistautua etukäteen antamalla aiemmat tehtävät oppilaille. Tehtäviä löytyy osoitteesta http://www.moppi.fi/ammatikka tai Tekniikan opettajien sivuilta.

Tekniikan Opettajat TOP ry
Antti Rytkönen
asiamies
Puh 040-733 6785
09-145 349


>>Linkki lomakkeeseen