Yhdeksäs AMMATIKKAtop-matematiikkakilpailu 11.11.2010

Tekniikan Opettajat TOP järjestää Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön, Opetus-hallituksen, Kustannusosakeyhtiö OTAVAn ja Mikrolinna Oy:n tukemana 9. matematiikkakilpailun AMMATIKKAtop torstaina marraskuun 11. päivänä 2010. Kilpailun tavoitteena on kiinnittää huomiota matemaattis-luonnon-tieteellisten aineiden tärkeyteen sekä ennen kaikkea lisätä opiskelijoiden mielenkiintoa näitä aineita kohtaan ja mitata heidän osaamisensa tasoa. Mukana voivat olla toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat. Kilpailusarjoja on viisi ja lisäksi huomioidaan opiskelijoiden koulutuspohja (peruskoulu, kaksoistutkinto ja ylioppilas)

A Tekniikka ja liikenneala


B Matkailu-, ravitsemus- ja talousala

C Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala sekä Luonnontieteiden ala

D Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala

E Kulttuuriala, Luonnonvara- ja ympäristöala sekä Humanistinen ja kasvatusala

Tapahtuman sijoittaminen oppilaitoksen normaaliin päiväjärjestykseen lienee mahdollista valmistautumalla tapahtumaan hyvissä ajoin. Tukijoidemme ansiosta voimme jakaa parhaiten menestyneille
tuntuvia palkintoja.Toivomme oppilaitoksesi edelleenkin olevan mukana tässä tapahtumassa. Ellei aiempi matematiikkayhteyshenkilö ole käytettävissä, nimeä sellainen esim. ammatillisten aineiden opettajista. Varmista, että oppilaitoksen sähköiset yhteydet ovat kunnossa. Sähköisten kanavien käyttö on osoittanut käyttökelpoisuutensa.

Ilmoita seuraavat tiedot torstaihin 16.9.2010 mennessä lähettämällä lomakkeen osoitteeseen jote.peso(ät)vsky.fi

Toimitamme jälleen kilpailutehtävät etukäteen matematiikkayhteyshenkilö(i)lle

Kisaan voi valmistautua etukäteen antamalla aiemmat tehtävät oppilaille. Tehtäviä löytyy osoitteesta http://www.moppi.fi/ammatikka tai Tekniikan opettajien sivuilta.

Tekniikan Opettajat TOP ry
Antti Rytkönen
asiamies


>>Linkki lomakkeeseen